Különleges fűszerezés és egy kis sör
Dióval és mézsörrel szédít a csirke!
Ha kedveljük az édes ízesítéseket, a mézsörrel készült csirke az egyik kedvencünk lehet - dió és fűszerek is szükségeltetnek hozzá.
2011.12.05 06:29ma.huMár előző este neki kell látni az előkészületnek - tehát ha kedvet érzünk a csirkecomb mézes sörrel elkészítéséhez, idejében lássunk hozzá.

Hozzávalók személyenként:
- 2 csirkecomb
- 1-2 dl sör
- 5-6 dkg durvára vágott dió
- 1 evőkanál méz
- szárnyas fűszerkeverék
- zsiradék a tepsi kikenéséhez
Előző este a fűszerkeverékkel bedörzsöljük a combokat, hűtőbe tesszük. Másnap kiolajozott tepsibe fektetjük és a húsdarabok találkozásánál megszórjuk a dió felével.
Fóliával letakarva csaknem készre sütjük. Megfordítjuk őket, megszórjuk a maradék dióval és a langyos mézzel összekevert sörrel, gyakran kenegetve készre sütjük.