Fűszerrel és sajttal az igazi
Könnyű a csirke, mégis megnyaljuk mind a tíz ujjunkat!
Készítsük a csirkét kicsit másképp: csupán többféle fűszer és sajt beszerzésére lesz szükségünk, és máris új, kellemes ízzel lepjük meg magunkat és a családot.
2011.12.04 07:29ma.huA csirkehús elkészítésének számos változata van, ám ha egy könnyű, mégis ízletes és újszerű csirkés fogásra vágyunk, a fűszeres csirke ideális lehet.

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 2 vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 10 dkg reszelt füstölt sajt
- 2 evőkanál liszt
- 1-1 teáskanál pirospaprika
- bors, majoránna, só, 3 evőkanál olaj
A fűszerekkel elkevert lisztben megforgatjuk a húst. Kiolajozott tűzálló tálba fektetjük, rátesszük a felszeletelt vörös- és a fokhagymát, majd a sajtot. Fóliával letakarva, középmeleg sütőben sütjük.