Vendégeknek is nagyon csábító...
A zöldséges pástétom tekerve jó!
Nemcsak zöldséggel készül a zöldséges pástétom - carbonara alap és levelestészta is szükséges hozzá. Lássuk, hogyan áll össze ízletes finomsággá!
2011.11.24 06:29ma.hu - Fotó: ifood.tv - simplygreatmeals.com.auHa vendégek jönnek, kiváló sós kínálnivaló, de leves mellé is fogyasztható finomság a leveles tésztával készülő zöldséges pástétom.

Hozzávalók:
- 1 póréhagyma
- 4 sárgarépa
- 250 gr fagyasztott zöldborsó
- 20 gr vaj
- 1 tasak Carbonara szósz alap
- 1 csomag mélyhűtött leveles vajastészta
- 1 csokor snidling
A zöldségeket borsónyira vágjuk és a forró vajon 10 percig pároljuk. Közben előírásszerűen elkészítjük a szószt, belekeverjük a zöldségeket és még egyszer felforraljuk.
A tésztát vastagra nyújtjuk, nagyobb pogácsaszaggatóval kiszúrjuk és megsütjük.
Ha kissé kihűlt, a közepüket óvatosan kiszedjük és megtöltjük a zöldséges szósszal. Melegen tálaljuk.