Süssük ki gyorsan és egyszerűen!
Ilyen a mindig bedobható apró pogácsa!
Valami gyorsra és könnyűre van szükségünk? Egy kis pogácsa mindig jól jön - uzsonnára, vendégfogadásra ideális, körbekínálni a munkahelyi szülinapon úgyszintén.
2011.11.21 06:29ma.huA pogácsa elkészítése gyors, könnyű és nem túl költséges - ráadásul ez a sós sütemény mindig remek vendégfogadó lehet. Csak ne készüljön belőle túl kevés!

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 dkg élesztő
- 2 kanál tejpor
- só
A feloldott élesztőt és a fele sajtot a többi hozzávalóval összegyúrjuk, kinyújtjuk.
Kis pogácsákat készítünk, majd tejporos vízzel megkenjük és sajttal megszórjuk, olajozott tepsiben kisütjük.