Egy kis felüdülés a szürkeségben
Egzotikus salátát a hideg estékre!
Amint hidegebbre fordul az idő, nemcsak a süteményeket kezdjük szívesebben eszegetni, de a gyümölcsös, üdítő salátának is örülünk. Íme egy egzotikus.
2011.11.03 06:35ma.hu - Fotó: taste.com.auA hűvös időben is jól jön a kellemes ízű, egzotikus saláta - köretnek kiváló, de a saláta-rajongók önmagában is kipróbálhatják.

Hozzávalók 4 személyre:
- 1 fej kínai kel
- 2 szál zellerszál
- 1 kis konzerv darabolt ananász
- 2 szál sárgarépa
- 1 tasak ezersziget salátaöntet
- 2 dl kefír
A kínai kelt megmossuk, lecsöpögtetjük és csíkokra vágjuk. A zellerszárat megmossuk, meghámozzuk és felkarikázzuk. Az ananászt lecsepegtetjük.
A sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, vékony hasábokra vágjuk, v. lereszeljük. Az Ezersziget salátaöntetet a tasakon levő útmutató szerint elkészítjük a kefírrel.
A hozzávalókat összekeverjük, ráöntjük az öntetet, összeforgatjuk és azonnal tálaljuk.