Igényel egy kis előkészületet, de megéri!
Csirke és tojás: a titok csak a rétegek száma!
A csirke mindig jó választás egy ízletes ebédhez, ha azonban egy új variáció kerül az asztalra, mindenki örül majd!
2011.10.16 07:29ma.hu - Fotó: frecklesandfun.blogspot.comA rakott csirkemell igényel némi előkészületet, de megéri: titka a rétegezés, páratlanul finom étel válik belőle!

Négy kifilézett csirkemellet nagyobb darabokra vágunk és 2 órára - lehet hosszabb időre is - tejbe áztatjuk.
Egy tűzálló tál alját vékonyan beolajozzuk, az alaposan lecsöpögtetett mellfilé egyik oldalát sózzuk, a másikat pedig megszórjuk ételízesítővel.
Rakunk egy sor húst, a tetejére tojásokat ütünk, enyhén sózzuk. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg tart a hús. A tojások száma étvágyunktól függ.
A tetejére 1 pohár tejfölt kenünk. Megszórjuk reszelt sajttal és őrölt szerecsendióval. Az ételt gazdagíthatjuk még apróra vágott gombával is. Forró sütőben készre sütjük.