Frissítő újdonság a köretek sorában
Meglepi az ebédhez: kóstolt már szőlős-sajtos salátát?
Az eddig felszolgált saláták mellé bevehetünk egy újat is - az ebédhez ideális kiegészítés lehet a köretnek is kiváló, ropogós saláta sajttal és szőlővel.
2011.09.25 07:29ma.huAz újdonság mindig üdítő: nagy sikert arathat az ebédhez egy meglepő összetételű, mégis ízletes saláta.

Hozzávalók 4 személyre:
- 1 fej saláta
- 25 dkg kék szemű szőlő
- 10 dkg trappista sajt
- 15 dkg füstölt sajt
- 1 tasak joghurtos salátaöntet
- 2 natur joghurt
A salátát megmossuk, lecsepegtetjük és falatnyi darabokra tépkedjük. A szőlőszemeket megmossuk, félbevágjuk és kimagozzuk.
A sajtokat csíkokra vágjuk. A joghurtos salátaöntetet a csomagoláson szereplő utasítás szerint elkészítjük a joghurttal.
A hozzávalókat óvatosan az öntetbe forgatjuk és tálaljuk.