Ittasan vezetett, börtönbe vonul Vince Neil

Rács mögé kerül a Mötley Crüe énekese

Két hetet tölt majd egy Las Vegas-beli börtönben a Mötley Crüe énekese, Vince Neil,

2011.01.19 18:00ma.hu/hammerworld.hu

A jobb napokat is látott frontembert még június 27-én tartóztatták le Vegasban ittas vezetés miatt. Kedden kiadott nyilatkozatában így fogalmazott az énekes:

"Rájöttem, hogy egyáltalán nem szabad inni és vezetni. Teljes felelősséget vállalok a cselekedetemért, és tanulni fogok a történtekből." Vince egyébként már két nappal az incidens után is megbánást tanúsított, mondván, hogy nem lett volna szabad ittasan a volán mögé ülnie, inkább limuzinnal kellett volna hazavitetnie magát a Hiltonból, ahol előzőleg mulatozott.

Vince nem először kerül bajba ittas vezetés miatt. A Vegasban élő, ott tetkószalonokat és éttermet is üzemeltető énekest már 2007-ben is elkapták a zsaruk, de akkor megállapodást kötött a hatósággal: a gondatlanságát elismerte, az elvonót is vállalta, így végül az ittas vezetés vádját elkerülhette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.