Vadat, halat s mi jó falat
Sokan várták, itt van: Bangó Margit újabb receptjei könyvbe gyűjtve!
Saját megfogalmazásával élve Bangó Margit élete párhuzamos vágányokon halad, amióta első szakácskönyvét megjelentette, azóta már negyedik gyűjteménye segíti a házias ízekre vágyó háziasszonyokat.
2011.11.03 14:19Universal MusicA Magyar Örökség és Kossuth-díjas művésznő, Bangó Margit alkotói pályája - saját szavaival élve - párhuzamos vágányokon robog, amióta első szakácskönyve megjelent.

A szakácskönyvek írásában hasonló örömét leli, mint az éneklésben és teszi mindkettőt a rá jellemző módon: világszínvonalon. Első három szakácskönyve egyenként első helyen végzett a nemzetközi Gourmand World Cookbooks Awards versenyen és nem nehéz megjósolni, hogy a mostani kötete, a "Vadat, halat s mi jó falat" című könyve követi elődei sikerét mind a közönség, mind a szakmai megítélésben.
A mostani -sorrendben a negyedik - szakácskönyv elsősorban a vad és halételekre fókuszál, de más ételkülönlegességek és ínycsiklandozó étkek is helyet kaptak a 35 új recept sorában.
A közvetlen stílusban közreadott receptek útmutatásával még a konyhaművészetben kevésbé járatosak is sikerrel elkészíthetik a kötetben szereplő ételeket, ám a könyvet nem csak a receptek miatt, hanem a gyönyörű fotókért is érdemes és hasznos lapozgatni.
Jó olvasást és jó étvágyat kívánunk hozzá!