A minőségé a főszerep az első "csokoládé szalonon"

Ezrek szájában olvadt a svájci csokoládé a hétvégén

A minőség elsődleges fontosságáról igyekeznek meggyőzni honfitársaikat a vezető svájci csokoládégyártók Genfben, ahol a hétvégén, a több ezer érdeklődőt vonzó első svájci "csokoládé szalonon" 24 csokoládégyár vonultatta fel finomságait.

2011.10.17 05:59MTI

A vásár elsődleges célja, hogy rávezesse a látogatókat: a nemes borokhoz hasonlóan értékeljék a csokoládét, és élvezetekor a minőséget mindenképpen helyezzék a mennyiség elé.
   
Egy főre számítva a világon Svájcban fogy a legtöbb csokoládé; évente mintegy 12 kilogramm.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.