Egy tunéziai férfi az elkövető

Robbantásos merénylet történt Maliban a francia nagykövetség előtt

Robbantásos merényletet követett el egy tunéziai férfi szerda este a nyugat-afrikai Mali fővárosában a francia nagykövetség előtt; az elkövetőt elfogták, s a kihallgatáson az al-Kaida nemzetközi terrorista szervezet tagjának mondta magát - közölték rendőrségi forrásból.

2011.01.06 07:28MTI

A merénylő egy gázpalackot robbantott fel a bamakói diplomáciai képviselet előtt, a detonáció két embert könnyebben megsebesített.

A tunéziai férfi kihallgatásán az al-Kaida tagjának vallotta magát - közölte egy, a nyomozáshoz közel álló forrás, amely szerint az elkövető az al-Kaida észak-afrikai szárnyának, az Iszlám Magreb al-Kaidájának szaharai kiképző táborából érkezett Mali fővárosába.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.