Tehervonat szenvedett balesetet

Magányos mozdonnyal ütköztek - meghalt a két orosz mozdonyvezető

Magányos mozdonnyal ütközött és kisiklott egy tehervonat szombat reggel Oroszországban, a szerelvény két mozdonyvezetője a helyszínen életét vesztette.

2013.01.12 09:34MTI

A transzszibériai vonalon haladó tehervonat szenet szállított Szljudjanszk körzetben, amikor a baleset bekövetkezett. Az ütközés után a több mint hatvanból huszonnégy vagon lecsúszott a sínekről.

A mentés idejére a vonalon mindkét oldalon leállt a forgalom. Három személyszállító szerelvény, köztük egy Novoszibirszkből Vlagyivosztokba tartó expresszvonat is hosszabb várakozásra kényszerült.

Másfél nap alatt ez volt a második baleset az orosz Távol-Keleten. Csütörtök este egy szintén szenet szállító tehervonat siklott ki Amurszk közelében. Abban a balesetben senki nem sérült meg, de órákon át állt a forgalom a vasútvonalon, hét személyvonat vesztegelt a pályán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.