Hirtelen előreesett és nem mozdult

Élőben nézte végig férje halálát

Egy katonai ápoló hirtelen, minden előjel nélkül esett össze, miközben videó csevegést folytatott feleségével. A nő egy golyó ütötte lyukat vett észre a háttérben álló szekrényen.

2012.05.09 14:01ma.hu

Bruce Kevin Clark százados családja kiadott egy nyilatkozatot, amiben leírták, mit vett észre felesége az élő videó képen, amin férje halálát nézte végig. “Clark hirtelen előreesett” - áll a közleményben. “A mögötte lévő szekrényen egy golyó ütötte lyuk volt látható. Más személyek, közöttük egy katona, akik Clark feleségének házába siettek, szintén látták a lyukat és megállapították, hogy golyó ütötte.”

A nyilatkozat szerint az élő videókép még két órán keresztül látható volt április 30-án, miközben a család és a barátok mind az Egyesült Államokban, mind Afganisztánban megpróbáltak segíteni. „Két órával és rengeteg telefonhívással később két katona lépett be a szobába és úgy tűnt, ellenőrzik a pulzusát, de nem adtak hírt az állapotáról a feleségnek.”

Susan Orellana-Clark azért közölt részleteket arról, amit látott, hogy eloszlassa a pontatlan híreket és feltételezéseket. A Pentagon jelentése szerint a férfi halálának körülményeit még vizsgálják.

A 43 éves Clark 2006-ban lépett be a hadseregbe és El Paso városában a Beaumont Army Medical Centerben teljesített szolgálatot mielőtt márciusban Afganisztánba vezényelték. Árván maradt lányai 3 illetve 9 évesek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.