Hetekig udvarolt az áldozatnak

Fia végignézte, amint az apa erőszakol a hátsó ülésen

Nagy az Isten állatkertje.. szokás mondani. Ezúttal is egy Egyesült Államokbeli esetről adunk hírt. Egy 31 éves férfi megerőszakolt egy 14 éves lányt, tette mindezt autista fia füle hallatára.

2010.02.03 11:10ma.hu

Persze az is egy örök igazság, hogy könnyű Katát táncba vinni, főleg ha ő is akarja. A liliomtipró, Christopher Boyer heteken keresztül üldözte "udvarlásával" a mindössze 14 éves leányzót. Napi szinten hívta telefonon, és sokezer karakterben vallott neki szerelmet e-mailekben és sms-ekben a két hónap alatt.

Udvarlását siker koronázta, ugyanis a lány beadta a derekát, és egy késő esti randevút beszélt meg Boyer-rel. Nem félt, ugyanis a férfi előre jelezte: 11 éves fiát is magával viszi, aki történetesen autista. A lány, tartva szüleitől, hogy mit fognak szólni az idősebb partnerhez, éjjel szökött ki a házból, egyenesen erőszakolója karjai, illetve hátsó ülése közé. A férfi nem volt szívbajos: hiába volt jelen a fia, erőszakkal tette magáévá a védekezni nem tudó lányt.

Christopher Boyer, az erőszakoló- fotó: deseretnews.com

A lány szülei időközben észrevették, hogy gyermekük elhagyta a házat, a keresésére is indultak. A férfi kocsijában találtak rá. A rendőrség azonnal őrizetbe vette az elkövetőt, autista fia a nagymama gondozásába került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.