Véres összecsapás Hebron közelében

Agyonlőtték az izraeli katonát megkéselő palesztint

Egy izraeli katonai illetékes közölte: az izraeli hadsereg agyonlőtt csütörtökön egy palesztint, aki előzőleg megkéselt egy katonát a ciszjordániai Hebron közelében.

2012.03.08 17:30MTI

"A Hebrontól délre fekvő Jattában gyanúsítottak őrizetbe vétele közben palesztinok katonákra támadtak. Egy katonát nyakon szúrtak és megsebesítettek, a katonák tüzet nyitottak, egy palesztint megöltek és egy másikat megsebesítettek" – mondta el a nevének elhallgatását kérő illetékes.
   
Palesztin biztonsági illetékesek megerősítették a palesztin halálát, de ők két sebesültről számoltak be.
   
A palesztin illetékesek szerint  izraeli katonák őrizetbe vették Háled Mahamrét. A férfi egyike volt annak a 1027 palesztin fogolynak, akiket Gilád Salit izraeli katonáért cserébe engedtek szabadon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.