A mentőben halt meg

Kivilágítatlan kerékpárost gázolt halálra egy autó a 35-ös főúton

Az elsődleges adatok szerint kivilágítatlanul közlekedett és láthatósági mellényt sem viselt az a kerékpáros, akit egy személyautó gázolt halálra a 35-ös számú főúton, Polgár és Tiszaújváros között csütörtökön kora este - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

2010.11.04 19:08MTI

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: a 60 év körüli férfi kerékpárral haladt Tiszaújváros felé, amikor egy 41 éves férfi elütötte az autójával.

Az áldozat a kórházba szállítás közben, a mentőben halt meg. A rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.