Életveszélyben az áldozat

Brutálisan megverték, majd kirabolták alkalmi ivócimborái

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a debreceni férfit, akit alkalmi kocsmai ivócimborái vertek össze lakásában szombaton este, majd ki is rabolták.

2013.07.29 15:11Havariapress

Ismerősei találtak rá egy összevert férfire szombat este, debreceni lakásában, és azonnal értesítették a rendőrséget és a mentőket. Az megvert embert életveszélyes állapotban szállították kórházba. 

A nyomozás során megállapították, hogy a 37 éves férfit alkalmi kocsmai ivócimborái hazakísérték, majd rátámadták és brutálisan összeverték, hogy különböző értékeit megszerezzék. A rendőrök pár órával később, lakásukon elfogták és őrizetbe vették a két támadót, egy 34 éves nőt és egy 36 éves férfit. 

A rendőrség mindkettejük előzetes letartóztatását kezdeményezte. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés és rablás miatt indult nyomozás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.