Vagyontárgyakkal kapcsolatban érdeklődnek

Vigyázat! Ál-katasztrófavédelmisek telefonálgatnak

A katasztrófavédelemre hivatkozva csalók kérdezősködnek telefonon a lakosság vagyontárgyainak biztonságával kapcsolatban. A Budapest Fővárosi Védelmi Bizottsága felhívja mindenki figyelmét, hogy a katasztrófavédelem munkatársai nem végeznek ilyen felmérést.

2013.06.05 11:23Havariapress

Több bejelentés is érkezett arról, hogy ismeretlen csalók a katasztrófavédelemre hivatkozva a lakosságnál telefonon érdeklődnek vagyontárgyaik biztonságával kapcsolatban. 

A Budapest Fővárosi Védelmi Bizottsága felhívja a lakosság figyelmét, hogy a katasztrófavédelem munkatársai jelenleg semmilyen adatfelmérést nem végeznek a lakosság körében, telefonon tájékoztatást nem kérnek. 

Amennyiben mégis tájékoztatásra lenne szükségük, azt csakis személyesen, egyenruhában, jelvényes igazolvány felmutatásával teszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.