Meg is verte a 85 éves nőt

Szabadulása után újra kirabolta szállásadónőjét

Előzetes letartóztatásba helyezte a békéscsabai bíróság, kedden azt a férfit, aki miután feltételesen szabadlábra helyzeték, mert kirabolta idős szállásadónőjét, visszament hozzá, és újra megverte.

2012.10.04 14:26HavariaPress

Egy idős asszony évekkel ezelőtt befogadott magához egy férfit, aki munkát keresett. A nő rábízta a ház körüli munkákat és egy külön szobában biztosított neki szállást. A férfi eleinte segített a munkában, de később semmit sem csinált, de pénzt követelt a 85 éves nőtől, italra.

Egy alkalommal, amikor az asszony nem adott neki pénzt, a férfi megütötte. A rendőrök elfogták és rablás miatt eljárást indítottak ellene, amiért a bíróság 2009-ben 2 év 8 hónap szabadságvesztésre ítélte. A férfit egy éve helyezték feltételesen szabadlábra, ekkor visszament korábbi szállásadójához, aki be is fogadta, de minden ugyanúgy történt, ahogy korábban. Szeptember 29-én az idős asszony megint nem tudott pénzt adni a férfinek, mire az megverte.

A rendőrök még aznap elfogták, őrizetbe vették a támadót, és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a Békéscsabai Városi Bíróság, kedden el is rendelt. A férfi ellen jelenleg is folyik egy büntetőeljárás, mert a gyanú szerint a tőle kapott információk alapján korábban be is törtek az idős asszonyhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.