Lejárt tartalom

Lisztéria baktériummal szennyezett a ZIMBO egyik felvágottja

Figyelem! Ez a cikk több éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak, ezért tartalmát töröltük!

2010.06.10 19:27MTI

Helyreigazítás

Egyben tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy a nyersanyagok beszerzésétől a gyártáson át egészen a csomagolásig a ZIMBO a legmagasabb igényeket támasztja a termékekkel és az eljárásokkal szemben. Ez pedig a gondos kiválasztással és a beszállítók folyamatos ellenőrzésével kezdődik - legyen szó akár húsról, akár egy ritka fűszerkeverékről. A ZIMBO szívügye a minőség.

A ZIMBO a legszigorúbb higiéniai követelmények mellett működteti gyártósorait és a gyártóüzemek biztonságát szigorú szabványokat és normákat alkalmazó független vizsgáló bizottságok hagyják jóvá és ellenőrzik. Ide tartozik például a QS-szabvány, a HACCP higiéniabiztonsági rendszer, vagy az IFS - Nemzetközi Élelmiszerbiztonsági Szabvány. Mind az öt, Németországban, Lengyelországban és Magyarországon található ZIMBO gyártóüzem ilyen és ehhez hasonló szabványoknak felel meg, és gyakran megesik, hogy a gyárak még ezeket a szigorú követelményeket is túlteljesítik.

A ZIMBO termékek csomagolásait szintén a legjobb minőség jellemzi; könnyen nyithatók és éppoly könnyen vissza is zárhatók. A termékek így megőrzik a különleges ízüket és aromájukat, továbbá a csomagolás arról is gondoskodik, hogy a ZIMBO hústermékek mindig frissen kerüljenek az Ön asztalára. A raktár-és logisztikai rendszerünkkel szemben szintén magas igényeket támasztunk, hogy termékeink a hűtőláncok megszakítása nélkül, biztosan célba érjenek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.