Rövid és intenzív kampányt ígérnek

Február második felében rajtol az MSZP-kampány

Rövid, de intenzív kampányra készülnek a szocialisták, a központi reklámhadjárat február második felében indul, központi arca Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt lesz, aki megtartja frakcióvezetői posztját is a hátralévő időben - írja a Népszabadság hétfői számában.

2010.01.04 08:23Népszabadság

A lap szerint az MSZP központi kampánya február végén kezdődik, de a klasszikus "válassz engem" típusú hadjáratot csak március második felében indítják el. Az egyéni körzetekben már január végén elindulnak a helyi kampányok, ha ugyanis valóban április 11-re írják ki a választások első fordulóját, ahogy ez Sólyom László köztársasági elnök eddigi nyilatkozataiból következik, akkor február elején már megkezdődhet az ajánlószelvények gyűjtése. Ez utóbbihoz pedig "meg kell ágyazni" a körzetekben - írja a lap.

A Népszabadság szerint a szocialisták rövid, de intenzív kampányra készülnek, amelyben Bajnai Gordon érdemi szerepvállalására is számítanak. A miniszterelnök várhatóan több országos nagyrendezvényen is részt vesz és beszédet mond, s a lap forrásai szerint egyfajta országjáráson is részt vehet, amelynek során a válságkezelés céljait és eredményeit mutatja majd be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.