Talicskaszám viszik el a pénzt?

Fidesz: az MSZP "beintett" a választóknak

"Beintett" a választóknak az MSZP a XVI. kerület fideszes polgármestere szerint. Kovács Péter kedden Budapesten ezt egy olyan fotóval illusztrálta, amelyen Király András, az MSZP önkormányzati képviselőjelöltje látható, amint a középső ujját mutatja fel.

2009.11.24 13:51MTI

Kovács Péter sajtótájékoztatóján kifejtette: vasárnap időközi önkormányzati képviselő-választás lesz a XVI. kerületben, ám - mint fogalmazott - "van, aki nyíltan beint a választóknak". A polgármester szerint a kormányzó párt olyan mélyre süllyedt, hogy már nemcsak brutális megszorításokkal fenyegeti az embereket, hanem "gátlástalanul, talicskaszám viszi el a pénzt", és olyan embereket állít jelöltnek, "akik ezt a fajta habitust vállalják magukra".

Közölte: az egyik kérdése az, hogy Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke mit fog tenni ebben a helyzetben. "Egy nagymamai taslit ad-e a jelölt úrnak, illetve esetleg egy pártelnöki irgumburgum elég lesz-e, vagy valami mást kíván-e tenni ebben a helyzetben?" - kérdezte Kovács Péter. A polgármester emellett arra is kíváncsi, hogy valóban az várható-e a Mesterházy Attila fémjelezte új MSZP-s generációtól, ami a Király Andrást ábrázoló képen látható.

rra a kérdésre, hogy milyen körülmények között készült a bemutatott kép, Kovács Péter úgy válaszolt: nem tudja, a fotót a gondola.hu nevű honlapon látta, és állítólag egy közösségi portálon szerepel ez a kép a jelöltről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.