Ellenzékiként nem vállal kormányban szerepet

Pettkóból is államtitkárt akartak csinálni?

Volt olyan kormányzati, sőt, ötpárti szándék, miszerint egységes informatikai irányítást hoznak létre. Molnár Béla után Pettkó Andrást is felkeresték, hogy legyen államtitkár - állítja a Magyar Hírlap.

2008.12.09 07:40Magyar Hírlap

Molnár Béla KDNP-s politikus mellett az MDF-es Pettkó Andrásnak is felajánlották a létrehozni tervezett informatikai tárca államtitkári posztját - értesült a Magyar Hírlap. 

Ugyan a politikus a lapnak ezt cáfolta, azt azonban megerősítette, hogy az e-befogadásügyi bizottság ülésén ötpárti konszenzus volt az egységes kormányzati informatikai irányításról. Leszögezte: ellenzékiként nem vállal kormányzati szerepet. Arra a kérdésre, hogy miért szavazta meg az adótörvényeket, azt mondta: mert a szabályozásban szerepelt a haláladó eltörlése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.