"Nem tartja elfogadhatónak"

Kegyelem kettes? Kiegyezne a Fidesz Hoffmann Rózsával

Több változtatási javaslatot is megfogalmaztak a Fidesz vezető oktatáspolitikusai a készülő oktatási törvénnyel kapcsolatban a Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárral folytatott egyeztetésen.

2011.09.28 07:25MTI

Hoffmann Rózsa szerint a megegyezés azt a célt szolgálja, hogy a fideszes politikusok minél kevesebb módosító indítványt nyújtsanak be a törvényjavaslathoz a parlamentben.

Pokorni Zoltán
korábbi oktatási miniszter javaslata szerint csak négyéves kortól tennék kötelezővé az óvodáztatást. A fideszes politikus nem tartja elfogadhatónak a kis létszámú, felzárkóztató osztályok elindítását, nem támogatja a szóbeli felvételi vizsga visszaállítását a felsőoktatásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.