Szerződést hosszabbít az Audi és a Karmann

Tovább gyárthat a Karmann Audikat

Az egyedi gyártású kocsik vagyonos szerelmesei boldog, elégedett mosollyal dőlhetnek hátra: az Audi megemelte a Karmannál legyártandó A4-es kabriók számát, így a neves cég tovább szöszölhet az exkluzív járművekkel.

2008.03.19 08:20ma.hu

Az Audi szerződést módosított - a hír kivételesen jól folytatódik: több A4-es kabriót gyárthat a Karmann: körülbelül ötezret, így további öt hónapra biztosított a manufaktúra munkásainak megélhetése. A Karmann részéről is megerősítették a hírt, igaz, konkrét számok említése nélkül.

Ám ez még kevés az örömhöz: az anyagi gondokkal küzdő Karmann alkalmazottjai továbbra sem lehetnek biztosak abban, hogy minden felhő elvonult a fejük fölül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.