Belendül az autógyár

Hét új modellel rukkol elő a Saab 2013-ig

2008-ban 100 ezernél is kevesebb autót adtak el, 2013-ra hét új modellel jelentkeznek.

2009.08.03 14:00autolabor.hu

Sokan azt sem tartották kizártnak, hogy a GM összeomlásával véget és a SAAB egyre kisebb betűkkel íródó története, ám miután megmenekült a márka, komoly fába vágta a fejszéjét. 2008-ban mindössze 93.220 autót adtak el, 25%-kal kevesebbet, mint egy évvel korábban, ezt pedig nem hagyhatták annyiban az új tulajdonosok.

Az fenti képen a SAAB 2013-ig előre bejelentette, hogy mikor milyen autóval jelentkezik majd – szokatlan, kissé talán elkeseredett lépés, ám a hívőknek és a leendő vásárlóknak pont ilyen jellegű információra van szükségük ahhoz, hogy tovább bízzanak a márka fellendülésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.