Egy rendőr és egy szurkoló megsérült

Rendőrautóba csapódott a drukkereket szállító kisbusz

Egy rendőr és egy szurkoló megsérült, amikor a felvezető rendőrautónak ütközött a veszprémi szurkolókat szállító kisbusz vasárnap délben Szegeden.

2012.05.14 09:20ma.hu

A rendőrök a veszprémi szurkolók buszait kísérték a megyehatártól a stadionig. Szegeden, a Kossuth Lajos sugárút és a Párizsi körút kereszteződésénél a rendőrök megkülönböztető fény- és hangjelzés használatával megállították a forgalmat. Az elől haladó kisbusz ekkor ütközött hátulról a rendőrautónak.

A balesetben az egyik rendőr könnyebben megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A kisbuszon utazó egyik szurkolót a mentők kórházba szerették volna vinni, de ő ezt saját felelősségére visszautasította.

A baleset körülményeit a Kisteleki Rendőrkapitányság vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.