Kapós az A1, több lesz belőle

Növelni akarja az Audi az A1-gyártást

Igen népszerűnek bizonyultak az A1-es Audik: olyannyira, hogy a gyár növelni akarja termelési kapacitását, hogy még inkább kielégíthessék a vásárlói igényeket. Első körben húsz százalékkal, azaz - írd és mondd - húszezer darabbal.

2008.04.09 19:45ma.hu

Az Audi A1-es a vártnál lényegesen népszerűbb konstrukciónak bizonyult: a Brüsszelben eredetileg tervezett 100 000 helyett 120 000-re akarják növelni az egy év alatt legyártott kocsik számát. A gyártás kezdete 2009-re tehető.

Addigra talán a munkásokat is sikerül megbékíteni - ők ugyanis már most a megemelt elvárásokra és munkadrukkra panaszkodnak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.