Labdarúgó NB I

Vége a Pápa kudarcsorozatának - a Loki bánja

A vendégegyüttes kezdeményezett, de egy pontrúgás után mégis a hazaiak szereztek vezetést egy öngóllal.

2013.04.10 20:29MTI

A Pápa ötmeccses kudarcsorozatát megszakítva nyert a labdarúgó OTP Bank Ligában: az elhalasztott 20. forduló szerdán pótolt összecsapásán 1-0-ra győzte le a címvédő Debrecent.

A pápaiak a rossz szériájuk alatt gólt sem szereztek, s ezúttal is egy öngóllal gyűjtötték be a három pontot.

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Lombard Pápa Termál FC - DVSC-TEVA 1-0 (0-0)
Pápa, 800 néző, v.: Oláh
Sárga lap: Tóth B. (17.), Lagator (31.), illetve Máté P. (37.), Bódi (64.)

Lombard Pápa Termál FC:
Szűcs L. - Tóth G., Orozco, Dlusztus, Németh M. - Quintero (Király, 92.), Tajthy (Rodenbücher, 85.), Arsic, Tóth B., Lagator (Griffiths, 72.) - Maric

DVSC-TEVA:
Verpecz - Bernáth, Máté P., Mészáros N., Korhut - Spitzmüller (Dombi, 80.), Bódi, Szakály P. - Szécsi (Bouadla, 66.), Pölöskey (Sidibe, 74.), Coulibaly

Az első félidőben a küzdelem dominált, igazán látványos játékra egyik csapat erejéből sem futotta. A folytatásban a vendégegyüttes kezdeményezett, de egy pontrúgás után mégis a hazaiak szereztek vezetést egy öngóllal. A hátralévő időben végig a hajdúságiak támadtak, ám nem sikerült egyenlíteniük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.