A Magyar Labdarúgó Szövetség

Súlyos büntetést kapott a Honvéd két játékosa

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén Souleymane Tandiát, a Budapest Honvéd játékosát négy hónapra eltiltotta, míg csapattársa, Baráth Botond négy bajnoki mérkőzésen nem játszhat.

2012.12.04 19:36MTI

 Tandia szombaton, a Diósgyőr elleni találkozón kapott piros lapot, miután csúnyán beleszállt Csirszki Martinba, akinek több helyen eltört a lába.
   
Baráthot szintén a DVTK ellen állították ki, őt a fegyelmi bizottság mint visszaesőt büntette négy meccsre szólóan.
   
Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint az OTP Bank Liga múlt hétvégi fordulójában szintén kiállított győri Rok Kronavetert két, míg a Pápa futballistáját, Horváth Leventét egy mérkőzésre tiltotta el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.