Sarapova rövid királysága

Ivanovic, Jankovic vagy Kuznyecova lesz a világelső

Három hét elteltével máris letaszítják a trónról Marija Sarapovát, ugyanis hétfőtől a szerb Ana Ivanovic, Jelena Jankovic vagy az orosz Szvetlana Kuznyecova révén új névvel kezdődik majd a női teniszezők világranglistája.

2008.06.04 12:00MTI

Sarapova május 19-én került az élre az addig vezető belga Justine Henin visszavonulása révén, de mivel a jelenleg zajló Roland Garroson már a nyolcaddöntőben kiesett, nem marad elég pontja az elsőség megőrzéséhez. 

Ami a három trónkövetelőt illeti, amelyikük megnyeri a párizsi Grand Slam-tornát, automatikusan a WTA-rangsor elejére kerül. Ha a két szerb valamelyike bejut a fináléba és ott nem Kuznyecovától kap ki, ugyancsak átveszi a vezetést. Ivanovic és Jankovic egymással elődöntőzik csütörtökön, míg Kuznyecova szerdán az észt Kaia Kanepivel csap össze a negyeddöntőben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.