Bokasérülés miatt lépett vissza

Sarapova nem üt ászt Brisbane-ben

Bokasérülés miatt visszalépett a januári, brisbane-i tenisztornától Marija Sarapova, de reméli, hogy a következő hónap második felében azért ott lehet a melbourne-i ausztrál nyílt bajnokságon.

2011.12.24 23:32MTI

"Sajnos a bokám nem százszázalékos, így idén nem játszhatok Brisbane-ben - üzent a viadal honlapján a volt világelső. - Ugyanakkor bízom benne, hogy az év első Grand Slam-tornájára már rendbe jövök."

A 24 éves orosz teniszező 2008-ban Melbourne-ben szerezte eddigi három egyéni GS-címe közül az utolsót. A brisbane-i torna jövőre az év első napján kezdődik, az ausztrál bajnokság pedig január 16-án rajtol.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.