Három csúcsnak örülhetnek

Bajnokok Ligája - Rekordokat halmoz a Real Madrid

Három rekordnak is örülhet a Real Madrid, miután szerdán 3-0-ra nyert az Ajax Amsterdam vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

2011.12.08 12:33MTI

A spanyol elitalakulat a BL történetének legjobb mérlegével zárta a csoportkört: mind a hat mérkőzését megnyerte, mégpedig 19-2-es, nagyon meggyőző gólaránnyal. Ezzel a királyi gárda egyszersmind megdöntötte saját házi BL-csúcsát is, amely 1998 óta 17 rúgott gól volt a csoportszakaszban.
   
A hollandiai 3-0 volt a Real sorozatban elért 15. győzelme, ilyen szériája legutóbb 51 éve volt. Akkor, az 1960/1961-es idényben a legendás, Puskás Ferenccel és Alfredo di Stefanóval felálló együttes ünnepelt hasonló diadalmenetet. A rekorddöntés a szombati El Clasicón következhet be, az FC Barcelona ellen...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.