Kulturális időutazás

Dalton Opera Estek - operasztárokkal

Május 26-án Dalton Opera Estek címmel koncertsorozat indul az Alexandra Párizsi Nagyáruház Lotz Dísztermében.

2010.05.12 11:48szinhaz.hu

Havonta egyszer nemzetközi operaházak és opera produkciók által is elismert operasztárok előadásában, zongorakísérettel szólalnak meg a közkedvelt és technikás áriák. A nyitóest különlegessége, hogy a fent felsorolt neves művészek mindegyike pódiumra lép.

A sorozat egy kulturális időutazás, ahol az opera négy korszakának és legkiemelkedőbb szerzőinek remekműveit hallgathatják meg. A résztvevők átélhetik az opera nemzetközi stílusjegyeinek harmóniáit és változatosságát. 

A helyszín, a szecessziós épület, klasszikus zenékkel ötvözve különleges estét ígér, ahol a sikk és rang egyszerre jelenik meg. A vendégeket érkezéskor kosztümös ajtónállók és frissítő welcome-pezsgő várja, majd exkluzív társaságban eltölthetnek egy különleges opera estét, mellyel jótékonysági célokat is szolgálnak. 

A VIP vendégek részére az első sorban bőr ülőhelyeket biztosítanak, a műsort követően pedig étel- és italkülönlegességeket tartalmazó vacsorát kínálnak.

A színvonalas műsorokkal szeretnék hangsúlyozni, hogy az opera élő, izgalmas, dinamikus és változatos műfaj.

Dalton Opera Estek – operasztárokkal

Nyitóest: május 26. (szerda), 20:00,

Alexandra Párizsi Nagyáruház – Lotz Díszterem

(VI. Andrássy út 39.)

Fellépő művészek:

Kertesi Ingrid, Kolonits Klára, Várhelyi Éva,

Birta Gábor, Cser Krisztián, Lászkó Boldizsár, Szegedi Csaba

A zongoránál: Sándor Szabolcs

Műsor:

Verdi, Puccini, Donizetti, Massenet,

Bizet, Strauss, Mozart, Händel, Offenbach művei

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.