A parlament megvonta tőle a bizalmat

Lemondott az afgán védelmi miniszter

Bejelentette lemondását az afgán védelmi miniszter kedden, napokkal azután, hogy a parlament megvonta tőle a bizalmat a Pakisztánnal közös határon kialakult bizonytalan helyzet miatt.

2012.08.07 13:42MTI

"Tiszteletben tartottam a parlament döntését, amikor kétszer megválasztottak védelmi miniszternek, s most elfogadom a parlament döntését, hogy leváltsanak. Lemondok posztomról" - közölte Abdul Rahim Vardak.

Vardak döntése miatt a kulcsfontosságú védelmi tárca időlegesen vezető nélkül marad, miközben a tálib felkelők nyári hadjáratuk során egyre jelentősebb harci aktivitást mutatnak, az amerikai és francia csapatok pedig csökkentik létszámukat a nemzetközi erők közelgő kivonulásának előkészületei keretében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.