Ki is fosztották

Kalapáccsal támadtak az autósra

Kalapáccsal vertek fejbe, majd fosztottak ki egy autóst Kecskeméten.

2011.05.19 08:57MTI

Az eset szerdán este történt a megyeszékhely Vízmű útján. A tiszakécskei autós egy csépai nő társaságában állt meg az úton. Másodpercekkel később egy férfi jelent meg a kocsinál, aki felrántotta az ajtót, majd a kezében lévő kalapáccsal kétszer fejbe verte a sofőrt. A támadó felkapta a férfi táskáját, majd elmenekült. A megtámadott férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök azonosították a támadókat: egy 28 éves csépai férfit, valamint a rabláskor közelben várakozó társát, egy 20 éves fiatalembert keresnek. A kihallgatások során felmerült a gyanú, hogy az autóssal lévő csépai nő összejátszott a támadókkal.

A két férfit még keresik a rendőrök, az ügyben rablás miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.