A Magyar Gárda elhatárolódik

Előzetesben a batátnőjét kivégző brutális gyilkos!

Előzetes letartóztatásba helyezte csütörtökön a bíróság azt a fiatalembert, aki brutális kegyetlenséggel meggyilkolta 19 éves barátnőjét Kalocsán - értesült a HavariaPress.

2009.04.23 13:22Havaria Press

A kecskeméti nyomozási bíró azért adott helyt a rendőrség előzetes letartóztatás iránti kérelmének, mert a barátnőjét meggyilkoló, majd magát önként feladó fiatalember esetében tartani lehet az elrejtőzéstől, szökéstől. Mint ismert, a Bács-Kiskun megyei városban élő fiatalember hétfőn kora este keveredett szóváltásba barátnőjével a saját, Bátyai úti lakásában. 

A feltehetőleg féltékenységből kipattant vita odáig fajult, hogy a fiatalember előkapott egy tőrt, majd azzal több alkalommal is megszúrta a lányt. A bátyai lakhelyű áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Tette után a fiatalember kedden hajnalban önként feladta magát a városi kapitányságon, a rendőrség ezt követően kezdte meg a gyilkosság helyszínelését és indított nyomozást az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.