Katasztrófavédelem

50 kilós orosz rombolóbombát találtak a székesfehérvári vasútállomáson

Éles második világháborús romboló bombát találtak a székesfehérvári vasútállomásnál kedd késő délután, a vonatközlekedést nem befolyásolják a tűzszerészi munkálatok.

2015.06.23 18:19MTI

A Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje, Várkonyi Melinda tájékoztatása szerint pályafelújítási munkálatok közben került elő az 50 kilogrammos, éles orosz romboló bomba. A robbanószer gyújtószerkezetét a helyszínen kiszerelik, hogy az eszköz szállítható legyen.

A vasúti közlekedést ez nem befolyásolja, mert vonatok érkezésének idejére a tűzszerészek abbahagyják a munkát - tette hozzá. Ugyanakkor a Mártírok útját 400 méteres szakaszon lezárják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.