Közúti baleset

Teljes útlezárás a 8-as főúton

Egy Csór közelében történt baleset miatt a rendőrök lezárták a 8-as számú főút Várpalota irányába vezető oldalát. Kerülni Iszkaszentgyörgy irányába lehet.

2015.06.09 09:39ma.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2015. június 9-én délelőtt a 8-as számú főút 17. kilométerszelvényében, a Várpalota irányába vezető oldalon, Csór közelében - írja a police.hu.

A baleset során, eddig tisztázatlan körülmények között, egy kamion szalagkorlátnak ütközött. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van.

A rendőrök a 8-as számú főút forgalmát Iszkaszentgyörgy irányába terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.