Keresik a brutális támadót

Kalapáccsal ütöttek le egy idős asszonyt Szentesen

Megtámadott, s kalapáccsal leütött lakásában egy idős asszonyt egy férfi Szentesen. A támadót a rendőrök keresik.

2013.08.26 17:09Havariapress

Az eset augusztus 21-én, a kora reggeli órákban történt: az ismeretlen férfi bement az idős asszony lakásába, majd áldozatára támadt. Az asszonyt kalapáccsal fejbe ütötte, majd rövid dulakodást követően a helyszínről elmenekült. A megtámadott nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Szentesi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete és más bűncselekmények gyanúja miatt indított az ügyben nyomozást. A támadót, aki a személyleírás alapján körülbelül 40 éves, 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi, keresik. A támadáskor világos zakószerű felsőt, alatta galléros, sötétkék rövid ujjú pólót, lábszárának feléig érő, sötétbarna oldalzsebes nadrágot, fekete vastagtalpú cipőt viselt az ismeretlen férfi.

A támadó haja rövidre vágott, sötét színű, ritka és félrefésült, szeme barna, jellemző, hogy hunyorogva néz. Felső fogazata hiányos, ápolatlan, ajkának alsó részén seb látható. Orra mellett balra egy körülbelül 4-5 milliméteres, jól látható kerek szemölcs vagy anyajegy található. A rendőrség kéri, aki a férfira ráismer, jelentkezzen a Szentesi Rendőrkapitányságon vagy hívja a 63 561-310-es telefonszámot, illetve a rendőrség ingyenesen hívható 107, 112 segélyhívószámát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.