Halálos baleset az elmúlt 24 órában nem volt

Több szabolcsi határátkelőnél is várakozásra kell számítani

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodája közölte: összesen 144 közúti közlekedési balesetnél intézkedett a rendőrség az elmúlt nap 24 órájában, ezek közül egy sem volt halálos kimenetelű.

2011.05.14 10:26MTI

A rendőrség közleményében arra figyelmeztet, hogy több Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei határátkelőnél is torlódás várható.
   
Az ORFK tájékoztatása szerint a 144 közúti közlekedési balesetből 13 súlyos, 46 pedig könnyű sérüléssel végződött. Ezeken felül 85 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.
   
A határátkelőhelyek közül a záhonyinál ismét várható forgalomtorlódás. A személyforgalomban be- és kilépő irányban 120-180 perces várakozás kialakulásával számolnak, a teherforgalomban kilépő irányban pedig szintén többórás várakozásra lehet készülni.
   
Közölték, a beregsurányi közúti határátkelőhelynél is várható, hogy a szombat délutáni órákban 60-120 perces várakozás alakul ki a belépő irányban. Barabásnál ugyancsak számolnak torlódással a belépő irányban, amelynek mértéke szintén 60-120 perc lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.