Délutántól országszerte viharra lehet számítani

60-90 km/órás széllökések, jégeső, zápor péntek délután

Viharos időjárás miatt narancssárga riasztást adott ki péntek éjfélig az egész ország területére az Országos Meteorológiai Szolgálat - olvasható az intézmény honlapján.

2009.05.22 08:58MTI

Pénteken kora délutántól késő estig északnyugat felől egyre többfelé lesz viharos (60-90 kilométer/órás) széllel, helyenként jégesővel kísért zápor, zivatar. Egy-egy zivatar környezetében rövid idő alatt nagy mennyiségű (20-30 milliméter) csapadék is hullhat. Néhol heves zivatarra is számítani kell, amelyet 90 kilométer/óra fölötti széllökés és nagyobb jég is kísérhet - figyelmeztet az OMSZ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.