Ellentmodásos a két elnök

Fidesz: Az MSZP és az SZDSZ elnökeiről úgy tűnt, maguk sem tudják, hogy miről beszéltek

A FIdesz szerint komoly ellentmondásokba kerültek egymással és saját korábbi nyilatkozataikkal. Az MSZP és az SZDSZ egyezkedése nem Magyarországról, nem a jövőről és nem a válságból kivezető útról, hanem kizárólag a hatalomról szól.

2008.09.11 12:51MTI

- Márpedig a hatalomhoz való görcsös ragaszkodásnak az emberek isszák meg a levét. A mai nap történései egyértelműen mutatják, hogy a válságra nem a keszekusza, zárt ajtók mögötti egyezkedések jelentik a megoldást, hanem az, ha az emberek végre visszakapják a jövőről szóló döntés lehetőségét egy előrehozott választáson - írta közleményében Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.