Vissza a koalícióba?

Gyurcsány Ferenc keddre összehívta az MSZP elnökségét

Gyurcsány Ferenc keddre összehívta az MSZP elnökségét, a pártelnök az őszi politikai menetrendről egyeztet a vezetőkkel, így például arról, milyen álláspontot képviseljenek az SZDSZ-szel folytatandó egyeztetésen - értesült a Népszava.

2008.08.14 07:25MTI

A lap úgy tudja, hogy a szocialisták és a liberálisok vezetése már megállapodott abban, hogy augusztus 25-én találkoznak. Az MSZP ekkor ismerteti az SZDSZ-szel a kormányzati cselekvési tervet. Másnap, augusztus 26-án pedig egy informális frakcióülés keretében a szocialista képviselők az adó- és járulékrendszer korrekcióját veszik napirendre. 

Erre azt követően kerülhet sor, hogy a tervek szerint a kormány 21-én tárgyal a pénzügyi tárca jövő évi adótörvény-javaslatairól. A szocialistáknál az "őszi nagyüzem" csak ezt követően, szeptember 8-án kezdődik egy frakcióüléssel, amelynek a fő napirendi pontja a miniszterelnök politikai helyzetértékelése lesz - írja a Népszava csütörtöki számában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.