Választás 2014

Az FKgP-elnök igencsak elszomorodott a számok láttán

"Szomorú vagyok" - kommentálta Hegedüs Péter, a Független Kisgazdapárt (FKgP) elnöke vasárnap a szavazatok valamivel több mint 50 százalékos feldolgozottságánál pártja 0,18 százalékos választási eredményét.

2014.04.06 22:51MTI

Az FKgP elnöke azt mondta, még reménykedik, hogy az adatok további, nagyobb arányú feldolgozottsága nyomán pártja javít addigi eredményén, és legalább 2 százalékot elér a szavazatok feldolgozottságának végső szakaszában.

Hegedüs Péter a Független Kisgazdapárt terveiről szólva arról beszélt, hogy az FKgP nem adja fel, és célja a 2018-as választáson való, a mostaninál jobb szereplés, a hosszú távú építkezés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.