Felülmúlta Hollywoodot

Műegyetem - az MSZP "gratulál" Luke Skywalker elfogásához

Az MSZP gratulált a Terrorelhárítási Központ (TEK) vezetőjének, amiért szerda délelőtt "jelentős összegeket nem kímélve a Budapesti Műszaki Egyetemen elfogták Luke Skywalkert".

2012.09.12 15:58MTI

Lukács Zoltán, a párt frakcióvezető-helyettese szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján fogalmazott így, azt követően, hogy délelőtt kiürítették a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemet, miután egy fürdőköpenybe öltözött diák játékpisztolyt tett ki a padra az egyik előadáson.

A szocialista képviselő azt mondta, Hajdu János, a TEK főigazgatója ezzel felülmúlta Hollywoodot, hiszen Luke Skywalker elfogása George Lucas rendezőnek is csak a Star Wars című film harmadik részében sikerült.

"Akárcsak Luke Skywalker, mi is a köztársaság pártján állunk, úgy látjuk, hogy Hajdu úr viszont a Sötét Úr hatalmába került" - folytatta az ellenzéki politikus, aki szerint a szerda délelőtt történtek azt mutatják, hogy "ha a Terrorelhárítási Központ és vezetője csak kéthente csinál hülyét magából és a szervezetből, azzal sokat lendítene az ügyeken". Lukács Zoltán reményét fejezte ki, hogy a jövő héten nem látnak majd "közbeszerzési kiírást a Közgép részére a Halálcsillag megépítésére".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.