Kedden nem szavazott a parlamentben

Pénzbüntetés vár Molnár Lajosra

Nem szavazta meg a kormányátalakításra vonatkozó előterjesztést a volt egészségügyi miniszter, akit ezért az SZDSZ 25 ezer forintra büntet.

2008.05.14 09:03Népszabadság, hirado.hu

A korábbi egészségügyi miniszter korábban felmentést kért ebben a kérdésben a kötelező voksolás alól, de nem kapott. Ennek ellenére nem nyomott semmilyen gombot, így pénzbüntetésre számíthat. 

Éppen kedden szigorították az SZDSZ-frakció belső szabályzatát: a szavazásokról igazolatlanul hiányzó, vagy a frakció döntésével szemben szavazó képviselőket 25, a visszaesőket 50 ezer forintos pénzbüntetéssel sújtják. Nem szavazta meg a kormányátalakítást tegnap Kóka János liberális miniszter sem, ő azonban egy tárgyalás miatt késte le az eredetinél korábban megkezdett voksolást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.