Kampány

Ingyenes gépjármű műszaki átvizsgálást rendeznek Soroksáron

A balesetmegelőzés és környezetvédelem érdekében országos kampányt indít az Autonet Import Magyarország Kft., amely ingyenes gépjármű átvizsgálást rendez pénteken.

2012.06.01 02:17MTI

Az érdeklődők minden ellenszolgáltatás nélkül megvizsgáltathatják autóik abroncsainak, felfüggesztésének, akkumulátorának, lámpáinak, fékjének és fékfolyadékának állapotát a soroksári szupermarket parkolójában pénteken 9 és délután 6 óra között - tudatta az MTI-vel Bereczki Ágnes az Autonet marketing koordinátora.

Az Autonet három évvel ezelőtt hívta életre a Pit Stop névre keresztelt autódiagnosztikai road show-ját azzal a céllal, hogy az autósokban minél inkább tudatosítsa a járműveik technikai állapota iránti felelősségét - tette hozzá.

Az elvégzett diagnosztikai vizsgálatok eredményéről minden autós megkapja az írásos eredményt, illetve lehetőség van a vizsgálatokat végző szakemberekkel való szóbeli konzultációra is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.