Tornádó volt Kőbányán - 40 házat rongált meg

A viharos esős időjárás nem mindennapi "látványosságot" nyújtott Kőbányán. Szemtanúk elmondása szerint valóságos tornádó alakult ki, melynek tölcsére is jól kivehető volt az égbolton. A hatalmas erejű szél tetőket tépázott meg, autókat borított fel, és fákat csavart ki.
2004.06.03 20:26, Forrás: ma.hu

A ma.hu információi szerint a tornádó a Harmat és a Kada utcán söpört végig.
A Kada utca 137 szám alatti ház tetejét szó szerint lekapta az erős szél. Ott mintegy száz négyzetméteren okozott súlyos károkat. A helyszínre már a tűzoltók is kivonultak, mivel a szél fákat csavart ki, melyek több esetben autókra dőltek, illetve távközlési és villamos vezetékekre és egy telefonfülkére esett.

Jelenleg motorosfűrészektől hangos a környék: a tűzoltók vágják a kidőlt fákat. Személyi sérülésről még nem érkezett hír. A viharos időjárás miatt a repülőket is elterelik Ferihegynél, nem a szokásos pályán szállnak le.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!
Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.