Labdarúgás

Fegyelmi eljárás indul a Ferencváros-Kisvárda meccsen történtek miatt

Az eljárást "megbotránkoztató, obszcén kifejezések skandálása, pirotechnikai eszközök használata, valamint a mérkőzés után a szurkolók elzárt területre történő bejutása" miatt folytatják le.

2024.04.24 19:38MTI

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának elnöke fegyelmi eljárást indított a múlt szombaton játszott Ferencváros-Kisvárda NB I-es mérkőzésen történt szurkolói rendzavarások miatt.

Az mlsz.hu-n olvasható közlemény szerint az eljárást "megbotránkoztató, obszcén kifejezések skandálása, pirotechnikai eszközök használata, valamint a mérkőzés után a szurkolók elzárt területre történő bejutása" miatt folytatják le.

Az összecsapás gól nélküli döntetlennel zárult, ezzel a Ferencváros sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét nyerte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.